Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

Laatste nieuws

MKB Westland Partners ondernemersprijs 2017

Greenport People feliciteert Tendenz Kappers met het winnen van de MKB Westland Partners ondernemersprijs 2017!

Lees verder

Project duurzame inzetbaarheid

Greenport People is één van de 40 deelnemers van het Project Duurzame Inzetbaarheid wat wordt georganiseerd vanuit de NBBU in samenwerking met MKB Nederland. Medewerkers binden, boeien en carrières zien op de lange termijn. Dat is de visie van zowel ons als ook de NBBU en MKB Nederland.

Lees verder

Een veilige en gezonde werkplek

Een veilige en gezonde werkplek voor alle medewerkers zou toch vanzelfsprekend moeten zijn? Toch blijkt dat dit niet overal het geval is. De verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van de flexwerkers ligt deels bij de inlener en deels bij het uitzendbureau/ payroll organisatie. Wanneer we ieders rol duidelijk in kaart brengen, kan een ieder hier actief op inspelen.

Lees verder

Hoe bevorder je vitaliteit op de werkvloer?

Vitaliteit is in de mode. Bedrijven kunnen succesvol zijn als hun medewerkers gedurende hun loopbaan energiek, veerkrachtig, gezond, competent, betrokken, gemotiveerd en met veel plezier aan het werk zijn. Vrijwel alle bedrijven zijn zich er dan ook van bewust dat ze aan de slag moeten met vitaliteit en leefstijl.

Lees verder

Uitbetaling bij uitdiensttreding

In dit nieuwsbericht willen we je graag informeren over het uitbetalen van de opgebouwde reserveringen als het dienstverband met Greenport People wordt beëindigd. We krijgen hier veel vragen over dus daarom tijd voor een nieuwsbericht. Het standaard proces zullen we hieronder beschrijven.

Lees verder

Speedmeet

Donderdag 5 oktober werd er vanuit het UWV een Speedmeet georganiseerd voor werkzoekende in Rotterdam. Tijdens deze Speedmeet hebben Ilse en Daniëlle meer verteld over de vacature Medewerker Steksteken.

Lees verder

Energiek Ontbijt MKB Westland

In alle vroegte op woensdag 20 september was het weer tijd voor het MKB Westland Energiek Ontbijt. De netwerkbijeenkomst vond plaats bij de Westlandse Druif in Monster.

Lees verder

Drie manieren om de productiviteit van je bedrijf op te krikken

Om de productiviteit van de werknemers van een bedrijf te verhogen, zijn financiële prikkels niet altijd de beste mogelijkheid.

Lees verder

‘Schokkend aantal’ bedrijven zonder RI&E

De controle op riskante situaties op de werkvloer staat onder druk. Mark Kuipers, hoogste baas van de Inspectie SZW, vindt het “schokkend” dat veel bedrijven niet beschikken over de wettelijk verplichte RI&E. Hij benadrukt de eigen verantwoordelijkheid die bedrijven hebben voor veilig en gezond werken.

Lees verder

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek?

Bedrijven willen graag een gemotiveerde werknemer zien op een sollicitatiegesprek en niet een werknemer die solliciteert omdat het moet. Daarnaast willen ze overtuigend van jou horen waarom jij deze job graag wilt hebben. Waarom ben jij de geschikte kandidaat en waarom zijn zij de geschikte werkgever? Een sollicitatiegesprek is spannend en er hangt soms veel vanaf. Het is dus belangrijk om het gesprek goed voor te bereiden.

Lees verder

Pagina nummers