Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

Laatste nieuws

November; druk maar succesvol!

November was een drukke maand vol acties en bijeenkomsten. We blikken kort terug op de belangrijkste momenten, omdat we deze graag met iedereen willen delen!

Lees verder

Nieuwsbrief oktober

De nieuwsbrief die in oktober naar alle uitzendkrachten is verstuurd.

Lees verder

Wie wordt onze nieuwe medewerker?!

Werken als intercedent in het leukste team van het Westland!

Lees verder

Werknemers worden fit en veilig opgeleid

Na de zomervakantie weer terug in de schoolbanken. Dat geldt niet alleen voor de kinderen. Ook uitzendbureau Greenport People legt op dit moment de laatste hand aan een opleidingsplan voor haar medewerkers. Bij veel uitzendbureaus niet gebruikelijk, maar bij Greenport People al enkele jaren de normaalste zaak.

Lees verder

Gezond en veilig werken met het Europees Sociaal Fonds

Greenport People vindt de gezondheid van haar werknemers erg belangrijk en leggen daarom de focus op sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid van de werknemers.

Lees verder

Nieuwsbrief augustus

De nieuwsbrief die in augustus naar alle uitzendkrachten is verstuurd.

Lees verder

Interview Harry - Vertrek NBBU bestuur

Na ruim 10 jaar lid te zijn geweest van het NBBU bestuur, heeft Harry in mei afscheid genomen van deze geprofessionaliseerde en volwaardige brancheorganisatie. Bijgaand een interessant interview van Harry en zijn mede bestuursgenoot Angela.

Lees verder

Greenport People bezoekt Flower Trials 2015

9 t/m 12 juni 2015 was het zover, de jaarlijkse Flower Trials. 49 deelnemende bedrijven presenteerden in 3 regio's hun noviteiten en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten. Onze opdrachtgever Florensis was één van deze deelnemers in regio Westland.

Lees verder

Interessante informatie delen wij graag!

Vanaf heden informeren wij onze relaties, potentiële klanten, uitzendkrachten en sollicitanten ook graag via onze Social Media kanalen.

Lees verder

Greenport People blijft gecertificeerd uitzenden!

Op 13-03-2015 is Greenport People weer gecontroleerd door de NBBU. Met trots kunnen we melden dat we het NBBU certificaat weer binnen hebben. Dit betekent dat we de komende periode uiteraard gewoon gecertificeerd kunnen blijven uitzenden!

Lees verder

Pagina nummers