• Uitzendkrachten met gevoel. Voor mens, product en proces.

Het team

Greenport People heeft meer dan 100 jaar ervaring in de uitzendbranche. Daarnaast zijn al onze medewerkers officieel gediplomeerde uitzendmedewerkers. Hier zijn we trots op! Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor:

Gert van der Sar

Gert van der Sar

Directie

Gerts betrokkenheid bij Greenport People begon als bedrijfsadviseur vanuit zijn bedrijf 4SAR Bedrijfsadvies (www.4sar.nl). Met zijn jarenlange ervaring in de (internationale) uitzendbranche was dit een goede match. Met de succesvolle advisering en samenwerking is de band tussen Gert en Greenport People verder gegroeid naar een participatie in de gehele organisatie. Gert is hiermee mededirecteur en -eigenaar geworden. Zijn passie ligt vooral aan de commerciële kant van het uitzendbureau. Met zijn enthousiasme, ruime vakkennis en doortastendheid, brengt hij het uitzendbureau naar een nóg hoger niveau.

Dick van Velden

Dick van Velden

Projectleider

Als projectleider op onze dienst ‘Procesuitbesteding’ werkt Dick fulltime bij één van onze opdrachtgevers op locatie. Hier draagt hij zorg voor de planning en directe aansturing van onze medewerkers en is hij de belangrijkste schakel tussen opdrachtgever en Greenport People. Door de kennis die Dick opgedaan heeft tijdens zijn HBO opleiding Tuinbouw en zijn ervaring in de agrarische sector, zorgt hij voor een volledig goedlopende afdeling waardoor hij de opdrachtgever op vele vlakken kan ontlasten. 

Kim van Ierland

Kim van Ierland

Commercieel administratief medewerker

Sinds november 2017 is Kim het Greenport People team komen versterken in de functie van commercieel administratief medewerker. In deze functie ondersteunt Kim de intercedentes en verzorgt de administratie die daar bij komt kijken. Je zult haar als eerste aan de telefoon krijgen als je naar kantoor belt en ze weet antwoord op al uw vragen. Daarnaast behandelt ze alle binnengekomen sollicitaties en voert sollicitatiegesprekken. 

Peter Hoogerwerf

Peter Hoogerwerf

Teamleider Poeldijk

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij een werving & selectiebureau in de agri-/hortibusiness is Peter per 1 mei 2017 als teamleider bij ons aan de slag gegaan. Hij zal zich bezig gaan houden met de aansturing van de vestiging in samenwerking met Dick. Tevens zal hij zich, samen met het gehele team, richten op de dagelijkse gang van zaken op het gebied van uitzenden, werving & selectie en payrolling. Dus alles gericht op de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever! Heeft u een vacature of wilt u meer informatie over de dienstverlening? U kunt altijd contact opnemen met Peter.

Ilse de Ruijt

Ilse de Ruijt

Intercedente

Ilse is sinds december 2015 Greenport People komen versterken als intercedente. Ze ondersteunt zowel de binnen- als buitendienst en is onder andere verantwoordelijk voor de vacatures en alle sollicitaties die dagelijks binnenkomen. Zij ziet het als een uitdaging om een goede match te maken tussen de werkzoekende en opdrachtgever. Voor vragen over specifieke functies of vacatures bent u bij Ilse aan het goede adres! Daarnaast houdt zij zich bezig met het wagenpark en zorgt ervoor dat alle uitzendkrachten door middel van een Greenport People auto op het werk terecht komen.

Daniƫlle Alkemade

Daniƫlle Alkemade

Intercedente

Daniëlle houdt zich samen met Ilse bezig met alle vacatures en de sollicitaties die dagelijks binnenkomen. Zij zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt en doet dit met veel enthousiasme! Heeft u vragen over specifieke functies of vacatures? Daniëlle staat graag voor u klaar!

Anja Zwartbol

Anja Zwartbol

Teamleider project Florensis

Anja is al jarenlang een trouwe medewerker bij één van onze opdrachtgevers. In 1995 is zij intern gestart bij deze klant, maar door haar harde werken en goede inzet heeft zij zich verder ontwikkeld en is ze in dienst bij Greenport People gekomen. Inmiddels is Anja niet meer weg te denken als teamleider en werkt ze na al die jaren nog steeds bij dezelfde opdrachtgever. 

Joan Olsthoorn

Joan Olsthoorn

Marketing & communicatie

Vanaf september 2013 is Joan werkzaam voor Greenport People. Zij is gestart als intercedente en heeft in die functie het uitzenden helemaal eigen gemaakt. Al snel kwam haar marketing- en communicatiekennis vanuit haar HBO studie goed van pas binnen de organisatie en is zij geleidelijk doorgerold in haar huidige functie. Joan zorgt ervoor dat de visie van Greenport People wordt vertaald en op de juiste manier naar buiten wordt gecommuniceerd. Hierbij gebruikt zij middelen als de website, Social Media, nieuwsbrieven, brochures, maar ook beurzen en andere evenementen.

Marcus Kleijwegt

Marcus Kleijwegt

Financieel controller

Marcus is onze financieel controller. Hij houdt zich bezig met de maandafsluitingen en het verzorgen van de periodieke rapportages. Hij coördineert en optimaliseert alle administratieve processen, maakt begrotingen en ad-hoc rapportages en ook waarborgt hij de financiële positie van Greenport People. Betalingen doen, kosten besparen en alle andere financiële werkzaamheden behoren ook tot zijn takenpakket.

Joost van Zeijl

Joost van Zeijl

Financieel administratief medewerker

Joost houdt zich dagelijks bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer, de facturatie en het verwerken van de bankmutaties. Voor alle vragen over facturen of betalingen kun je dus bij Joost terecht!