• Uitzendkrachten met gevoel. Voor mens, product en proces.

Certificering

Greenport People staat voor betrouwbaarheid en professionaliteit. Onze opdrachtgevers en uitzendkrachten kunnen er altijd op vertrouwen dat bij ons alle zaken volgens de wet geregeld zijn. Dit wordt onderstreept door de keurmerken van de NBBU, de VRO en de SNA, die wij met gepaste trots dragen!

NBBU

NBBU

Wij werken volgens de algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). De NBBU sluit zelfstandig CAO's af met vakorganisaties, zoals de CAO voor uitzendkrachten.

Lees verder

SNA

SNA

SNA is de afkorting voor Stichting Normering Arbeid. SNA-gecertificeerde uitleners en (onder)aannemers bewijzen met dit keurmerk onder andere dat hun (personeels)administratie op orde is, dat zij op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afdragen en dat hun medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten. Het dragen van dit keurmerk kan opdrachtgevers tevens het voordeel van vrijwaring van de inlenersaansprakelijkheid geven

Lees verder

VRO

VRO

VRO staat voor Vereniging tot Regulering Onderaanneming. Deze organisatie screent en beheert een register waarin ondernemingen zijn opgenomen die zekerheid bieden op het gebied van wettelijke aansprakelijkheid. VRO richt door certificering de aandacht op bonafide uitzendbureaus en uitsluiting van malafide bureaus.

Lees verder