Greenport People weet waar het om draait!

Hoe werken wij?

Alle nationaliteiten zijn welkom bij Greenport People. Wij werken wel alleen met uitzendkrachten die permanent in Nederland wonen. We willen namelijk graag langere tijd samenwerken met onze medewerkers; je weet precies wat je aan elkaar hebt en bouwt in een goede, collegiale sfeer een schat aan ervaring op.

Een uitzendkracht is bij Greenport People meer dan alleen een nummer, wij staan voor uitzendwerk met gevoel. Je kunt er dus op rekenen dat er bij ons alle ruimte is voor individuele aandacht en dat er met respect en vertrouwen met elkaar wordt omgegaan. Niet alleen bij de selectieprocedure, maar tijdens je hele dienstverband met Greenport People.

Je krijgt van ons een duidelijke uitzendovereenkomst, die uiteraard voldoet aan de cao voor Uitzendkrachten en alle wettelijke eisen. We zorgen voor een stipte betaling van de salarissen van onze medewerkers. Ook op andere gebieden, zoals arbeidsomstandigheden en doorgroeimogelijkheden kunnen onze medewerkers op ons bouwen. Het is gewoon goed geregeld bij Greenport People! We zijn dan ook niet voor niets NEN-gecertificeerd en aangesloten bij de NBBU.

De regels van het NBBU, onze afspraken over ziekteverzuim, pensioen en antwoorden op meest gestelde vragen over onze manier van werken zijn te vinden op deze site. En natuurlijk kun je ook altijd even contact met ons opnemen, om te ontdekken wat Greenport People voor jóu kan betekenen!