Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

Laatste nieuws

Vakantiedagen kunnen verjaren

Over elk uur dat u voor Greenport People werkt, bouwt u vakantiedagen op. Om te voorkomen dat deze dagen ongewenst verjaren, is het van belang dat u uw vakantiedagen tijdig opneemt. Via de knop 'Lees verder' vindt u de belangrijkste informatie omtrent de wet- en regelgeving van vakantiedagen.

Lees verder

Uitkering naast salaris

Wanneer u een uitkering ontvangt vanuit het Uitvoeringsinstituut Werknemers-verzekeringen (UWV), dient u uw SV-loon door te geven aan de uitkerende instantie. Het SV-loon dat u indient wordt gecontroleerd met het SV-loon dat bij de Belastingdienst bekend is, zodat het UWV zeker weet dat de gegevens correct zijn. Het SV-loon dat u doorgeeft, heeft invloed op de hoogte van de uitkering die u ontvangt.

Om het SV-loon makkelijk door te geven, is het belangrijk dat u per periode (per 4 weken) of per week wordt uitbetaald.

Lees verder

Diversiteit loont Challenge

Het Greenport People team is een maand geleden gestart met de 'Diversiteit Loont' Challenge. Via deze Challenge worden we door middel van 4 vragen per week aan de tand gevoeld over verschillende invalshoeken van discriminatie.

Lees verder

Greenport People geslaagd voor VRO-controle

Vrijdag 23 februari was de jaarlijkse VRO-controle bij Greenport People. Een controle die veel voorbereiding met zich meebrengt en waar veel van afhangt.

Lees verder

MKB Westland Partners ondernemersprijs 2017

Greenport People feliciteert Tendenz Kappers met het winnen van de MKB Westland Partners ondernemersprijs 2017!

Lees verder

Project duurzame inzetbaarheid

Greenport People is één van de 40 deelnemers van het Project Duurzame Inzetbaarheid wat wordt georganiseerd vanuit de NBBU in samenwerking met MKB Nederland. Medewerkers binden, boeien en carrières zien op de lange termijn. Dat is de visie van zowel ons als ook de NBBU en MKB Nederland.

Lees verder

Een veilige en gezonde werkplek

Een veilige en gezonde werkplek voor alle medewerkers zou toch vanzelfsprekend moeten zijn? Toch blijkt dat dit niet overal het geval is. De verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van de flexwerkers ligt deels bij de inlener en deels bij het uitzendbureau/ payroll organisatie. Wanneer we ieders rol duidelijk in kaart brengen, kan een ieder hier actief op inspelen.

Lees verder

Hoe bevorder je vitaliteit op de werkvloer?

Vitaliteit is in de mode. Bedrijven kunnen succesvol zijn als hun medewerkers gedurende hun loopbaan energiek, veerkrachtig, gezond, competent, betrokken, gemotiveerd en met veel plezier aan het werk zijn. Vrijwel alle bedrijven zijn zich er dan ook van bewust dat ze aan de slag moeten met vitaliteit en leefstijl.

Lees verder

Uitbetaling bij uitdiensttreding

In dit nieuwsbericht willen we je graag informeren over het uitbetalen van de opgebouwde reserveringen als het dienstverband met Greenport People wordt beëindigd. We krijgen hier veel vragen over dus daarom tijd voor een nieuwsbericht. Het standaard proces zullen we hieronder beschrijven.

Lees verder

Speedmeet

Donderdag 5 oktober werd er vanuit het UWV een Speedmeet georganiseerd voor werkzoekende in Rotterdam. Tijdens deze Speedmeet hebben Ilse en Daniëlle meer verteld over de vacature Medewerker Steksteken.

Lees verder

Pagina nummers