Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

Interessante informatie delen wij graag!

publicatie: 28 mei 2015

We hebben nagedacht op welke wijze wij zowel de klanten als de uitzendkrachten en sollicitanten willen blijven informeren. Voor de klanten is het interessant om te weten welke kandidaten wij in de portefeuille hebben en de uitzendkrachten en sollicitanten willen graag weten welke vacatures wij open hebben staan. Hier kan iedereen uiteraard voor naar de website gaan, maar ook de Sociale Media wilden wij hier graag in betrekken.

Voor de uitzendkrachten en sollicitanten plaatsen we daarom elke vrijdag de zogenoemde 'Fridays top jobs'. Dit zijn de vijf meest interessante vacatures die we vlak voor het weekend graag nog even met iedereen willen delen.

                        

Om ook de relaties en potentiële klanten van genoeg informatie te voorzien, hebben we voor hen ook iets interessants opgezet. Elke dinsdag fabriceren wij een overzicht met daarin drie toppers die dolgraag een nieuwe uitdaging willen aangaan. Ook deze kandidaten staan al op de website, maar we doen graag nog wat meer moeite om hen aan een baan te helpen. Wanneer onze relaties of potentiële klanten iets in hen zien, kunnen zij uiteraard contact met ons opnemen.

Voor meer informatie kun je kijken op onze Facebook en Twitter pagina. Wellicht kunnen we binnenkort iets voor elkaar betekenen!