Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

November; druk maar succesvol!

publicatie: 9 december 2015

November was een drukke maand vol acties en bijeenkomsten. We blikken kort terug op de belangrijkste momenten, omdat we deze graag met iedereen willen delen!

De Greenport People opleiding

Elk jaar organiseren wij drie opleidingsbijeenkomsten bij onze opdrachtgever Florensis. Het doel van deze opleiding is om onze uitzendkrachten te binden en boeien bij het uitzendbureau, maar vooral om hen te laten ontwikkelen binnen de functie die zij bekleden. Dit jaar hebben we voor elke bijeenkomst een aparte groep uitzendkrachten uitgenodigd om hen gerichter te kunnen informeren.

Zo heeft Digna Duijvestein van 4SAR Bedrijfsadvies de belangrijke schakels op de werkvloer handvatten meegegeven over hoe je het beste kunt omgaan met moeilijke collega’s en op welke wijze je de LSD formule (luisteren, samenvatten, doorvragen) kunt toepassen.
De tweede bijeenkomst stond in het teken van het inboetproces. De uitzendkrachten die op deze afdeling werkzaam zijn, kregen een rondleiding over het hele bedrijf om hen bewust te laten worden van de processen die voor én na hun werkzaamheden plaatsvinden.
Voor de derde en laatste opleidingsochtend waren alle chauffeurs uitgenodigd. We hebben hen meegegeven hoe zij met de Greenport People auto’s om moeten gaan, uitgelegd welke regelingen er zijn en inzicht gegeven in de planningsprogramma’s die we momenteel gebruiken.

Ook dit jaar kijken we met een goed gevoel terug op de Greenport People opleiding. Een goede reden om deze bijeenkomsten volgend jaar weer te organiseren!

  

Bijeenkomsten UWV - Regio Rijnmond en Regio Den Haag

Om nóg meer goede kandidaten te werven voor de vacature "Productiemedewerker steksteken", zijn we in november de samenwerking met het UWV aangegaan. Voor de regio's Rijnmond en Den Haag hebben we een presentatie gegeven waarbij we informatie gaven over de inhoud van deze vacature. Vervolgens zijn we met alle aanwezige werkzoekenden het gesprek aangegaan om hen beter te leren kennen. 

  

Presentatie Bibliotheek Westland

Bibliotheek Westland organiseert één keer per maand de Walk&Talk bijeenkomst, waarbij elke werkzoekende zich kosteloos kan inschrijven. Elke bijeenkomst wordt er een ander onderwerp uitgelicht om de deelnemers te helpen met het vinden van een baan. Dit keer wilden de organisatoren informatie verschaffen over het nut van uitzendbureaus. Wij werden uitgenodigd voor het geven van een presentatie om ook Greenport People nóg beter op de kaart te zetten. We vertelden iets over de uitzendbranche in het algemeen, hoe Greenport People is ontstaan en welke werkwijze wij hanteren op onze werving & selectie afdeling. De deelnemers stelden actief vragen en reageerden enthousiast op ons verhaal!

  

 

Kortom; we kunnen terugkijken op een succesvolle maand!