Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

Laatste nieuws

De pensioenregeling van StiPP

Een nieuwsbericht over pensioen. Wellicht denk je daar nog niet over na, maar vanaf 21 jaar, kun je al pensioen opbouwen.

Lees verder

Training verzuimgesprekken: Het voorkomen en terugdringen van ziekteverzuim

Op donderdag 22 juni zijn wij door 100 Present verzuimmanagement uitgenodigd om deel te nemen aan de training verzuimgesprekken. Deze training werd verzorgd door Jacco van den Berg van Van den Berg Training & Advies. Hierin werd hij bijgestaan door acteur Laurens Bruning.

Lees verder

Flower Trials 2017

Op donderdag 15 juni waren wij door Edwin Kodde van Florensis uitgenodigd voor een rondleiding tijdens de Flower Trials.

Lees verder

8 do’s & don’ts om professioneel over te komen op het internet

Top! Je hebt naar eigen tevredenheid een mooie en enthousiaste brief plus CV opgesteld en vol goede moed opgestuurd naar jouw nieuwe werkgever. De werkgever opent jouw documenten en is net zo enthousiast als dat jij bent. Wat zou het eerste zijn wat hij of zij doet? Precies! Kijken wat er over jou te vinden is op het internet. Met deze tips zorg je ervoor dat je naast een verpletterend CV, ook in de online wereld een professionele indruk achterlaat.

Lees verder

Inspiratie dag UWV

Op donderdag 1 juni was Greenport People aanwezig bij de inspiratie dag van het UWV regio Drechtssteden. In iedere regio wordt er elk jaar een inspiratie dag georganiseerd, waar zowel werkgevers als werkzoekende workshops kunnen volgen. Aan het einde van de dag worden de werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact gebracht en kan de theorie van die dag in praktijk gebracht worden.

Lees verder

Nieuwe Wettelijke minimumlonen per 1 juli 2017 bekend

Inmiddels heeft demissionair minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de wettelijke minimumlonen per 1 juli 2017 bekend gemaakt. De Wet Minimumloon (WML) regelt op hoeveel loon je minimaal recht hebt als je een fulltime baan hebt. Zo is ook af te leiden wat het minimumloon per uur, per dag of per week is.

Lees verder

Wat is het verschil tussen vakantiedagen en vakantiegeld?

In Nederland is vakantiegeld (ook wel: vakantietoeslag of vakantiebijslag) over het algemeen vastgesteld op 8% van het bruto uurloon.

Lees verder

Voorproeverij bij Theater van het Jaar, WestlandTheater de Naald

Zoals ieder jaar onthult De Naald tijdens een feestelijke voorproeverij het nieuwe theaterprogramma. Het Greenport People Team mocht daar op donderdag 11 mei bij aanwezig zijn. Tegelijkertijd met deze voorproeverij vierde de Naald samen met alle aanwezigen de overwinning van het ‘Theater van het Jaar’.

Lees verder

Ondernemerschap in je DNA

Op woensdag 29 maart was veredelingsbedrijf Rijk Zwaan het toneel voor de eerste uitvoering van VNO-NCW Collegetour. Hoofdgast was de directeur van Rijk Zwaan, Marco van Leeuwen. De centrale thema’s van deze avond waren ‘Ondernemerschap in je DNA’ en ‘Innovatie'. Daniëlle en Ilse waren namens Greenport People aanwezig op deze inspirerende netwerkbijeenkomst.

Lees verder

Greenport People blijft NEN 4400-1 gecertificeerd!

Met trots kunnen wij mededelen dat wij dit jaar weer gecertificeerd zijn met een mooi keurmerk van Stichting Normering Arbeid (SNA keurmerk). In maart 2017 is er door de VRO controle op de NEN 4400-1 norm uitgevoerd bij Greenport People en hier zijn wij zonder op-of-aanmerkingen doorheen gekomen.

Lees verder

Pagina nummers