Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

Laatste nieuws

Nieuwe Wettelijke minimumlonen per 1 juli 2017 bekend

Inmiddels heeft demissionair minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de wettelijke minimumlonen per 1 juli 2017 bekend gemaakt. De Wet Minimumloon (WML) regelt op hoeveel loon je minimaal recht hebt als je een fulltime baan hebt. Zo is ook af te leiden wat het minimumloon per uur, per dag of per week is.

Lees verder

Wat is het verschil tussen vakantiedagen en vakantiegeld?

In Nederland is vakantiegeld (ook wel: vakantietoeslag of vakantiebijslag) over het algemeen vastgesteld op 8% van het bruto uurloon.

Lees verder

Voorproeverij bij Theater van het Jaar, WestlandTheater de Naald

Zoals ieder jaar onthult De Naald tijdens een feestelijke voorproeverij het nieuwe theaterprogramma. Het Greenport People Team mocht daar op donderdag 11 mei bij aanwezig zijn. Tegelijkertijd met deze voorproeverij vierde de Naald samen met alle aanwezigen de overwinning van het ‘Theater van het Jaar’.

Lees verder

Ondernemerschap in je DNA

Op woensdag 29 maart was veredelingsbedrijf Rijk Zwaan het toneel voor de eerste uitvoering van VNO-NCW Collegetour. Hoofdgast was de directeur van Rijk Zwaan, Marco van Leeuwen. De centrale thema’s van deze avond waren ‘Ondernemerschap in je DNA’ en ‘Innovatie'. Daniëlle en Ilse waren namens Greenport People aanwezig op deze inspirerende netwerkbijeenkomst.

Lees verder

Greenport People blijft NEN 4400-1 gecertificeerd!

Met trots kunnen wij mededelen dat wij dit jaar weer gecertificeerd zijn met een mooi keurmerk van Stichting Normering Arbeid (SNA keurmerk). In maart 2017 is er door de VRO controle op de NEN 4400-1 norm uitgevoerd bij Greenport People en hier zijn wij zonder op-of-aanmerkingen doorheen gekomen.

Lees verder

Jongeren in de Lift in ’t Westland

Afgelopen maandag 13 maart was de aftrap van de allereerste ‘Jongeren in de Lift’ in de Gemeente Westland. Een avond waar 10 werkgevers en 10 werkzoekende jongeren elkaar in een ontspannen sfeer hebben ontmoet.

Lees verder

Loopbaanvoucher glastuinbouw

Medewerkers die werkzaam zijn in de Glastuinbouw kunnen gratis gebruik maken van een loopbaanvoucher. Kas groeit, het scholingsloket voor werkgevers en werknemers in de Glastuinbouw, is de verstrekker van de loopbaanvoucher en stimuleert hiermee een ‘leven lang leren’.

Lees verder

Wij doen mee met Westland On Stage!

Dit jaar vindt de 8e editie van Westland On Stage plaats, het beroepsoriëntatie project voor VMBO-leerlingen van ISW en Lentiz. Deze vakkanjers van de toekomst maken bij Westland On Stage kennis met het (nieuwe) netwerk om beroepen te leren kennen.

Lees verder

Verhoging Wettelijk Minimumloon per 1 januari 2017

Sinds 1969 bestaat in Nederland de Wet Minimumloon (WML) waarin staat vastgesteld op hoeveel loon u minimaal recht heeft als u een fulltime werkt. Zo is ook af te leiden wat het minimumloon per uur per dag of per week is.

Lees verder

Verhoging Wettelijk Minimumloon per 1 juli 2016

Per 1 juli 2016 worden de bruto minimumlonen verhoogd. Dit geldt voor werknemers van 23 jaar en ouder en de werknemers jonger dan 23 jaar hebben vanaf dat moment recht op een vastgesteld percentage van het bruto wettelijk minimumloon.

Lees verder

Pagina nummers