Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

Laatste nieuws

Minister Asscher geeft goedkeuring op akkoord WWZ en seizoensarbeid

Binnenkort is er een uitzondering geldig op de toepassing van de ketenbepaling in de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) voor verschillende functies in de agrarische sector. Minister Asscher geeft goedkeuring op het akkoord dat ingaat op de perioden, die tussen de werkperioden bij agrarische bedrijven zitten.

Lees verder

Hoeveelheid werkenden neemt toe

Uit een onderzoek van het CBS blijkt dat het aantal werkenden in het eerste kwartaal van 2016 is toegenomen.

Lees verder

Ondernemers hebben grote moeite met het aantrekken van goed personeel

Uit onderzoek van DVJ Insights blijkt dat ondernemers het nog steeds erg moeilijk vinden om goed personeel aan te trekken. 45% van de ondervraagde ondernemers ervaart de werving en selectie van de juiste kandidaat als een grote uitdaging. Dit komt vooral door de minimale kennis van de nieuwe wet- en regelgeving.

Lees verder

Nieuwsbrief januari

De nieuwsbrief die in oktober naar alle uitzendkrachten is verstuurd.

Lees verder

Bestrijding jeugdwerkloosheid wordt doorgezet

In de strijd tegen jeugdwerkloosheid wordt de tijdelijke uitzonderingsregel, waarmee leeftijdsdiscriminatie in de werving van nieuwe personeel werd toegestaan, in 2016 nog met een jaar verlengd.

Lees verder

"Tuinbouw en duurzame energie zijn het nieuwe goud en de wereld ligt aan onze voeten!"

Gister, maandagavond 4 januari, sprak Burgemeester Sjaak van der Tak zijn nieuwjaarstoespraak uit in de Oude Kerk in Naaldwijk. Hierbij keek hij terug op een succesvol 2015 en ging hij in op de plannen die voor 2016 zijn uitgeschreven. In zijn speech kwamen een aantal elementen terug waar wij, als Westlands uitzendbureau, ook mee te maken hebben.

Lees verder

November; druk maar succesvol!

November was een drukke maand vol acties en bijeenkomsten. We blikken kort terug op de belangrijkste momenten, omdat we deze graag met iedereen willen delen!

Lees verder

Nieuwsbrief oktober

De nieuwsbrief die in oktober naar alle uitzendkrachten is verstuurd.

Lees verder

Wie wordt onze nieuwe medewerker?!

Werken als intercedent in het leukste team van het Westland!

Lees verder

Werknemers worden fit en veilig opgeleid

Na de zomervakantie weer terug in de schoolbanken. Dat geldt niet alleen voor de kinderen. Ook uitzendbureau Greenport People legt op dit moment de laatste hand aan een opleidingsplan voor haar medewerkers. Bij veel uitzendbureaus niet gebruikelijk, maar bij Greenport People al enkele jaren de normaalste zaak.

Lees verder

Pagina nummers