Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

Preventiecheck: waar is het goed voor?

publicatie: 18 augustus 2017

Bent u als opdrachtgever al benaderd door één van onze collega’s van 100 Present verzuimmanagement voor een ‘preventiecheck’? Onze collega’s zijn namelijk druk bezig met het verzamelen van data op het gebied van ARBO-omstandigheden en veiligheid.

Waarom?
Met deze check willen wij de opdrachtgever informeren en helpen bij het voldoen van hun verplichtingen op het gebied van gezondheid en veiligheid van de flexwerker. Omdat de verantwoordelijkheid gedeeltelijk bij de opdrachtgever en bij ons als uitzendbureau ligt, vinden wij het belangrijk hier aandacht aan te geven. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Daarnaast kan het onze collega’s van 100 Present helpen bij een zorgvuldige verzuimbegeleiding met de flexwerker in geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Wat verwachten wij van de inlener?
In principe is de opdrachtgever verplicht om alle bijzondere risico’s en specifieke ARBO-kenmerken te delen met ons als uitzendbureau. Het belangrijkste is natuurlijk dat deze gegevens gedeeld worden met de flexwerker. Hij of zij is tenslotte daar aan het werk en heeft er mee te maken.

Wie is 100 Present en hoe ziet de samenwerking eruit met Greenport People?
Greenport People is onderdeel van Business People. Onder Business People vallen de volgende bedrijven: 4SAR Bedrijfsadvies, E-Payroll, 100 Present verzuimmanagement en de uitzendbureaus Transport People, DS People en Greenport People! 100 Present is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van verzuimbegeleiding en is onze rechterhand bij elke verzuimcasus.

Wij vertrouwen erop hier samen beter van te worden, want samen staan we sterk!

Heeft u nog vragen over 100 Present of de preventiecheck? Neem dan gerust contact met ons op via info@greenportpeople.nl of 0174-648805.