Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

"Tuinbouw en duurzame energie zijn het nieuwe goud en de wereld ligt aan onze voeten!"

publicatie: 5 januari 2016

Gister, maandagavond 4 januari, sprak Burgemeester Sjaak van der Tak zijn nieuwjaarstoespraak uit in de Oude Kerk in Naaldwijk. Hierbij keek hij terug op een succesvol 2015 en ging hij in op de plannen die voor 2016 zijn uitgeschreven. In zijn speech kwamen een aantal elementen terug waar wij, als Westlands uitzendbureau, ook mee te maken hebben.

“Een paar weken geleden zette het NOS-journaal Westland nog in de schijnwerpers door uit te spreken dat de tuinbouw een topjaar heeft beleeft. Deze sector komt nu écht uit het dal. De prijzen trekken aan, de rendementen stijgen en de investeringsbereidheid onder middelgrote ondernemers is in het vierde kwartaal fors toegenomen. Onze regio kent na Amsterdam de grootste economische groei van Nederland.

Daarnaast wordt er tegenwoordig gesproken van Greenport 3.0. Er wordt prioriteit gegeven aan verdere vernieuwing van de Greenport Holland organisatie. Het zou één organisatorische samenwerking moeten zijn, met bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden onder één noemer, één Greenport Holland.” Aldus van der Tak.

Hij sloot dit onderdeel af met de woorden: “tuinbouw en duurzame energie zijn het nieuwe goud en de wereld ligt aan onze voeten.”

Voor de volledige nieuwjaarstoespraak kun je terecht op www.hethelewestland.nl.

Bron: Het Hele Westland