Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

Varend Corso: Be happy!

publicatie: 11 augustus 2017

Greenport People draagt het Varend Corso al jarenlang een warm hart toe. Dit mede middels sponsoring. Op vrijdag 4 augustus waren wij daarom met een afvaardiging uitgenodigd voor de opening bij De Tuinderij in De Lier.

Na een kop koffie en een broodje was het Angelique Koolschijn, directeur van Westland Marketing, die de middag opende en het programma toelichtte. Hierna was het Pleun van der Ende, voorzitter van het Varend Corso, die alle genodigden toe te sprak. Hij bedankte de gemeente en riep tevens het bedrijfsleven op om het Varend Corso financieel te blijven ondersteunen om de toekomst van het corso te kunnen blijven garanderen. Vervolgens was het Lucas Vos, directeur van Royal FloraHolland, en Sjaak van der Tak, vertrekkend burgemeester van de gemeente Westland, om op inspirerende wijze het belang van het Varend Corso voor de regio en het bedrijfsleven te onderstrepen.

Dennie Christian kwam hierna om zijn speciale nummer voor het corso en een medley te zingen. Na de laatste klanken kwamen de boten aan bij De Tuinderij voor de knallende opening. Iedereen kon genieten van alle bloemen, planten, groente en fruit die op ruim 40 schuiten waren gearrangeerd. Begeleid door muziek, vele figuranten en vrijwilligers. Het thema van het Varend Corso was “Be happy!” en dit werd op verschillende creatieve manieren uitgebeeld.

Na de laatste boot gezien te hebben, was het tijd voor een borrel. Al met al dus een mooie en inspirerende middag!