Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

Voorproeverij bij Theater van het Jaar, WestlandTheater de Naald

publicatie: 12 mei 2017

Zoals ieder jaar onthult De Naald tijdens een feestelijke voorproeverij het nieuwe theaterprogramma. Het Greenport People Team mocht daar op donderdag 11 mei bij aanwezig zijn. Tegelijkertijd met deze voorproeverij vierde de Naald samen met alle aanwezigen de overwinning van het ‘Theater van het Jaar’.

Partners
Afgelopen maart hebben de Naald en Greenport People hun samenwerking als partners verlengt. De Naald is een plek waar tienduizenden Westlanders jaarlijks elkaar ontmoeten en met elkaar genieten van uiteenlopende theatervoorstellingen en films. Greenport People vindt het belangrijk dat de kunst in de regio gestimuleerd word en toegankelijk blijft voor iedereen.   

Voorproeverij
Na een warm welkom in de foyer werd het programma met een muzikaal spektakel geopend. Het Blazers Collectief West zette een spetterende openingsact neer waarbij stilzitten al direct onmogelijk leek. De nuchtere en charmante cabaretière Margriet Bolding presenteerde de avond en stelde de artiesten op eigen wijze voor. De artiesten die zich deze avond maar al te graag lieten voorproeven waren Tom Lash, De Fransse Eijkel, Marco Lopes, Lady Sings the Blues en De Blonde Jongens en Tim. Voor De Fransse Eijkel was het een grote verrassing dat zij op de nieuwe brochure en zaaldeuren staan, zij kregen dan ook als eerste een exemplaar van de nieuwe brochure overhandigd.

Een zeer geslaagde avond met het gehele Greenport People Team!