Vind hieronder het laatste Greenport People nieuws!

Winnaar Masterclass Ondernemen

publicatie: 9 maart 2015

- Persbericht - 

Kees van Holsteijn wint Masterclass Ondernemen bij Greenport People!

Veel tuinders en andere ondernemers uit het Westland waren aanwezig op de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem, die dit jaar van 10 t/m 12 februari werden gehouden. De een als deelnemer, de ander als geïnteresseerde bezoeker. Ook uitzendbureau Greenport People bemande een stand met haar medewerkers.

Het Poeldijkse uitzendbureau wist daarbij de aandacht te trekken met een ludieke Beursprijsvraag. Hiermee kon een Masterclass Ondernemen aan de Nyenrode Business Universiteit gewonnen worden. Weliswaar geen gebruikelijke prijs in de tuinbouwsector, maar directeur Gert van der Sar had er heel bewust voor gekozen: “In ieder bedrijf valt vaak nog een verbeterslag te maken. Een Masterclass kan nèt dat zetje betekenen om een onderneming weer steviger in de markt te krijgen. Dat is iets wat wij onze klanten en relaties van harte gunnen!”

Met de prijsvraag moest de procentuele productiviteitstoename tussen 2009 en 2014 worden geraden van een klant van Greenport People. Dit bleek geen eenvoudige vraag, want de antwoorden liepen zeer uiteen.  

Van de 45 deelnemers zat Kees van Holsteijn van Kwekerij Kees van Holsteijn slechts 0,1% naast het juiste antwoord (41,4%). Op 2 maart jl. kreeg Kees in zijn eigen tuin een voucher uitgereikt, waarmee hij een Masterclass Ondernemen naar keuze kan volgen aan de Nyenrode Business Universiteit.