• Uitzendkrachten met gevoel. Voor mens, product en proces.

Sponsoring

Kunst en cultuur slaan een brug naar de diversiteit in onze samenleving. Dat past perfect bij onze missie en kernwaarden. Wij sponsoren daarom diverse initiatieven op het gebied van kunst en cultuur.

Kunsthuis18

Kunsthuis18

Kunsthuis18 in Naaldwijk is een veelzijdig podium voor hedendaagse beeldende kunst in Westland. Greenport People is platinasponsor en sponsort de Greenport People Room For Young Artists. Een expositieruimte speciaal voor jong talent tussen 16 en 26 jaar.
www.kunsthuis18.nl

Westlandtheater De Naald

Westlandtheater De Naald

Zoveel meer dan een podium, theater en bioscoop is De Naald in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een waardevolle ontmoetingsplek. Een plek waar spelers, beoefenaars, liefhebbers, proevers, genieters en ontdekkers elkaar ontmoeten, stimuleren en beïnvloeden.
www.westlandtheater.nl

Varend Corso Westland

Varend Corso Westland

Het Varend Corso is een Westlands icoon. Al jarenlang organiseert het corso een geweldige parade van versierde boten, steeds met een verrassend thema. Het Varend Corso kent een Rijnmonddag, een Westlanddag en een Delflanddag.
www.varendcorso.nl

Hier uw evenement of project?

Hier uw evenement of project?

Heeft of kent u een evenement of project dat misschien goed bij onze uitgangspunten zou passen? Neem contact met ons op!