• Uitzendkrachten met gevoel. Voor mens, product en proces.

Het team

Greenport People heeft meer dan 100 jaar ervaring in de uitzendbranche. Daarnaast zijn al onze medewerkers officieel gediplomeerde uitzendmedewerkers. Hier zijn we trots op! Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor:

Gert van der Sar

Gert van der Sar

Directie

Gerts betrokkenheid bij Greenport People begon als bedrijfsadviseur vanuit zijn bedrijf 4SAR Bedrijfsadvies. Met zijn jarenlange ervaring in de (internationale) uitzendbranche was dit een goede match. Met de succesvolle advisering en samenwerking is de band tussen Gert en Greenport People verder gegroeid naar een participatie in de gehele organisatie. Gert is hiermee mededirecteur en -eigenaar geworden. Zijn passie ligt vooral aan de commerciële kant van het uitzendbureau. Met zijn enthousiasme, ruime vakkennis en doortastendheid, brengt hij het uitzendbureau naar een nóg hoger niveau.

Dick van Velden

Dick van Velden

Vestigingsmanager

Als projectleider op onze dienst ‘Procesuitbesteding’ werkt Dick fulltime bij één van onze opdrachtgevers op locatie. Hier draagt hij zorg voor de planning en directe aansturing van onze medewerkers en is hij de belangrijkste schakel tussen opdrachtgever en Greenport People. Door de kennis die Dick opgedaan heeft tijdens zijn HBO opleiding Tuinbouw en zijn ervaring in de agrarische sector, zorgt hij voor een volledig goedlopende afdeling waardoor hij de opdrachtgever op vele vlakken kan ontlasten. 

Vincent de Groot

Vincent de Groot

Junior Projectleider

Vincent is in september 2018 gestart met werken bij Greenport People. Zijn focus ligt op de inhouse werkzaamheden bij een van onze grootste opdrachtgevers. Hier draagt hij zorg voor de planning en directe aansturing van onze medewerkers en is hij de belangrijkste schakel tussen opdrachtgever en Greenport People. Je zult Vincent voornamelijk tegenkomen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Ilse de Ruijt

Ilse de Ruijt

Teamleider

Ilse is sinds december 2015 Greenport People komen versterken. Ze ondersteunt zowel de binnen- als buitendienst en is onder andere verantwoordelijk voor de vacatures en alle sollicitaties die dagelijks binnenkomen. Zij ziet het als een uitdaging om een goede match te maken tussen de werkzoekende en opdrachtgever. 

Daniëlle Alkemade

Daniëlle Alkemade

Commercieel intercedente

Daniëlle houdt zich samen met Ilse bezig met alle vacatures en de sollicitaties die dagelijks binnenkomen. Zij zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt en doet dit met veel enthousiasme! Daarnaast houdt zij zich bezig met het wagenpark en zorgt ervoor dat alle uitzendkrachten door middel van een Greenport People auto op het werk terecht komen. Heb je vragen over specifieke functies of vacatures? Daniëlle staat graag voor je klaar!

Daisy Bertens

Daisy Bertens

Intercedente

Daisy is in december 2018 gestart bij Greenport People. Zij richt zich met name op de werving en selectie van uitzendkrachten. Daarnaast verzorgt zij ook alle administratieve werkzaamheden die hierbij komen kijken.

De afwisseling van werkzaamheden en de uitdaging vindt Daisy juist zo leuk aan dit werk. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of naar nieuwe medewerkers? Daisy staat graag voor je klaar.

Manon Delbar

Manon Delbar

Commercieel administratief medewerker

Sinds november 2018 versterkt Manon het team van Greenport People als Commercieel Medewerker Binnendienst.  Zij heeft ruim 13 jaar ervaring in de werving en selectie en haalt veel plezier uit het samenwerken en het maken van een goede match. Zij ondersteunt met veel enthousiasme haar collega’s van de binnen- en buitendienst met alle voorkomende werkzaamheden, zowel commercieel als administratief. Heb je vragen? Manon staat graag voor je klaar!

Maaike Burger

Maaike Burger

Intercedente

Maaike is in november 2018 gestart bij Greenport People. Ze richt zich voornamelijk op de werving en selectie van uitzendkrachten en de administratieve werkzaamheden die daarbij komen kijken. Hierbij kun je denken aan het opstellen van contracten en de salarisverwerking. Voor vragen over gepubliceerde vacatures kun je ook bij haar terecht. ‘De afwisseling in het werk maakt deze baan zo leuk’.

Anja Zwartbol

Anja Zwartbol

Teamleider project Florensis

Anja is al jarenlang een trouwe medewerker bij één van onze opdrachtgevers. In 1995 is zij intern gestart bij deze klant, maar door haar harde werken en goede inzet heeft zij zich verder ontwikkeld en is ze in dienst bij Greenport People gekomen. Inmiddels is Anja niet meer weg te denken als teamleider en werkt ze na al die jaren nog steeds bij dezelfde opdrachtgever. 

Marcus Kleijwegt

Marcus Kleijwegt

Financieel controller

Marcus is onze financieel controller. Hij houdt zich bezig met de maandafsluitingen en het verzorgen van de periodieke rapportages. Hij coördineert en optimaliseert alle administratieve processen, maakt begrotingen en ad-hoc rapportages en ook waarborgt hij de financiële positie van Greenport People. Betalingen doen, kosten besparen en alle andere financiële werkzaamheden behoren ook tot zijn takenpakket.

Joost van Zeijl

Joost van Zeijl

Financieel administratief medewerker

Joost houdt zich dagelijks bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer, de facturatie en het verwerken van de bankmutaties. Voor alle vragen over facturen of betalingen kun je dus bij Joost terecht!