• Met het volste vertrouwen geef ik bedrijfsprocessen uit handen aan het team van Greenport People

Procesuitbesteding: de handjes én alles eromheen!

Kiest u als ondernemer bij Greenport People voor procesuitbesteding, dan weet u precies waar u aan toe bent.  U betaalt op basis van prestatie een afgesproken tarief. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

  • Procesuitbesteding is een totaalpakket: we regelen niet alleen de flexibele “handjes” voor u, maar leveren ook ervaren middenkader om het hele proces praktisch en administratief te begeleiden. Op die manier staan wij garant voor de kwaliteit en de productiviteit die u nodig heeft. Het mooiste is: u heeft er geen omkijken naar.

  • In de aanloopfase werken we op uitzendbasis. We maken kennis met de productieprocessen, systemen en cultuur van uw onderneming. U kunt daarbij vertrouwen op een capabele teamleider die toezicht houdt op het productieproces en leiding geeft aan onze uitzendkrachten.

  • Bent u tevreden over onze aanpak, dan stellen we na de aanloopfase een transparante projectovereenkomst op, waarmee we voor langere tijd uw wensen koppelen aan onze mogelijkheden. Precies op maat, zoals u van Greenport People mag verwachten.

Wilt u meer weten over procesuitbesteding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.