• Greenport People weet waar het om draait!

Greenport People - voor werknemers

Op zoek naar vast of tijdelijk werk in de tuinbouwbranche? Dan is Greenport People een goede keuze! Wij hebben binnen de hele tuinbouwketen zeer uiteenlopende opdrachtgevers in Westland, Oostland en omstreken. Daardoor hebben we veel te bieden:

  • Door ons brede netwerk hebben wij regelmatig interessante vacatures. Ook als op dit moment de perfecte functie er niet tussen staat, is het zeker de moeite om ons inschrijfformulier in te vullen;

  • Voor een combinatie van de flexibiliteit van uitzendwerk met toch een vaste, collegiale basis kun je terecht bij Greenport People! Goed werkgeverschap en wederzijds respect staan in onze manier van werken. Dat is wel te merken aan ons lage personeelsverloop: we hebben zelfs uitzendkrachten die vanaf onze start in 1994 bij ons werken. Een betere reclame is er niet!

  • Al een leuke opdracht gevonden, maar is de stap om volledig ZZP’er te worden net iets te groot? Greenport People biedt met de ZP-dienst een ideale tussenfase, met weinig risico’s voor opdrachtgever en opdrachtnemer.

Op deze site staan ook de meest gestelde vragen over het werken bij Greenport People. Wil je nog meer weten? Neem gerust contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden. Maak gebruik van onze sollicitatietips en volg ons op TwitterFacebook en LinkedInn!