Uitzendkrachten met gevoel. Voor mens, product en proces.

Werkwijze: nèt even anders!

Ieder bedrijf is anders, ieder mens ook. Greenport People verstaat de kunst om hier flexibel op in te spelen.

We verdiepen ons bij iedere opdracht in de bedrijfscultuur en manier van werken. Met deze kennis stellen wij een passend functieprofiel op, waarmee we gericht op zoek gaan naar de juiste mensen.

Wij zorgen voor de eerste selectie van sollicitanten en stellen alleen de beste kandidaten aan de opdrachtgever voor, bij voorkeur op de werklocatie. Tijdbesparend en efficiënt voor alle partijen!

Is er een match, dan ronden we de selectieprocedure af en maken we de administratie in orde. We bespreken met de opdrachtgever welke van onze diensten het beste aansluit bij zijn of haar wensen. Uiteraard is er ruimte om de afspraken tussentijds nog bij te stellen. Het moet wel maatwerk blijven!

Greenport People werkt nèt even anders: wij staan voor uitzendwerk met gevoel. Een prettige bedrijfscultuur en goede arbeidsomstandigheden vinden wij belangrijk, dit vindt u ook terug in onze missie en kernwaarden. Wij investeren ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen: als sponsor steunen we diverse initiatieven op het gebied van kunst en cultuur.

Past Greenport People bij u? Maak vrijblijvend een afspraak om dit te ontdekken of volg ons via Twitter of Facebook!